61561739372302724136767164
Víc než 10 let zkušenosti z individuální výukou a firemnímy kurzy angličtiny v Praze a okolí...
|
Vlastní efektivní metoda výuky angličtiny BIEB
|
Spokojení studenti z celé Prahy a okolí doporučují individuálný výuku a firemní kurzy angličtiny s JAZYKY BIEB
|
Jazyková škola Bieb používá moderní výukové metody založené především na komunikaci. Aktivně se přizpůsobuje úrovni a potřebám studentů.Po absolvování víkendového kurzu jazykové školy Bieb se moje komunikační úroveň výrazně zlepšila. Velmi kladně hodnotím možnost přizpůsobit si jazykový kurz svým časovým možnostem.
Ing. Marian Formánek, Ph.D. soudní znalec, technický ředitel, odborný asistent Bellur, s.r.o, FAST ústav TZB Lektor, pan Martin Ferbas, je profesionální a snaží se výuku AJ přizpůsobit konkrétním a specifickým potřebám našeho pracoviště, tedy praxi v laboratoři pro likvorologii, neuroimunologii, patologii a speciální diagnostiku. Dále také oceňujeme flexibilitu při domlouvání termínů výuky. Mgr. Jitka Doležalová provozní manažer Topelex s.r.o. |
Organizovaná a systematická výuka angličtiny pod vedením paní Janištinové pro mně znamenaly zlepšení již během několika málo měsíců.
Eva Antonínová asistent auditora Účetnictví Hubáček s.r.o. Děkuji za vstřícnost jazykové agentury BIEB, vzhledem k mému oboru zdravotnictví jsme velmi rád, že jsem mohl využít zkušeností paní Slaninové. Její hodiny jsou velmi poučné a zajímavé. S agenturou BIEB jsme se domluvili na mých potřebách i flexibilitě lektorky. Vyšli mi ve všem vstříc, ostatním odborníkům mohu tento kurz jen doporučit. MUDr. Robert Procházka |
Daniel
Jmenuji se Daniel Izzaldin a od svých 15 let se vášnivě věnuji studiu angličtiny. Má dlouholetá láska k angličtině mě vedla k tomu, že jsem se rozhodl vytvořit inovativní a úspěšný podnik, který pomáhá lidem zlepšovat své jazykové dovednosti. Mým cílem je přinášet vzdělání a rozvoj prostřednictvím angličtiny a díky JAZYKY BIEB mám tu čest to dělat každý den. Rád bych Vás pozval na cestu do světa angličtiny s námi. |
|
Učebna Brno |
|